måndag 5 februari 2024

Pimpelfiske

 Hej alla fiskevänner och god fortsättning på det nya året

Nu börjar pimpelfiskesäsongen på allvar, det blir längre och ljusare dagar, det blir väldigt skönt att vara ute. Här har vi väldigt mycket snö redan och idag är det -15 och nästan klart och ingen blåst, alltså ganska skönt ute. Tyvärr lite för kallt för pimpelfiske, det fryser så mycket is på linan.

Som ni kan se på vår webbsida så har vi många olika mormyskor, både volfram och bly, till mycket bra priser. Ni som tävlingsfiskar finns det volframmormyskor där kroken är utbytt till 20-24;ans krok, supervass, lämpad för fiske av små abborrar och snorjärs. Dessa finns inte ute på nätet, men ring gärna så kan vi förklara och höra var ditt intresse ligger. Dessa mormyskor med utbytt krok kostar endast 10 kr/st. Vi tänker sluta med mormyskor därför ger vi 10 % i avdrag på dessa redan låga priser.

Som ni redan vet och som jag har talat om många gånger så binder vi för fullt nu så alla flugor finns färdiga för snabba leveranser. Ni som vill att vi ska försöka göra er favoritfluga som ni inte kan få tag i är det dags att komma med de till oss så vi hinner göra flugorna till då erat fiske börjar.

Ha en riktigt skön helg

Bästa fiskehälsningar

Benny & Margareta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar