måndag 8 november 2021

 Hej alla fiskevänner

Nu, måndag 8 november är det -10, blåser en iskall nordlig vind, inte så skönt, men det ser ut som om solen kommer att skina idag. Vi har ju ingen snö som hindrar kylan längre, den som kom är borta.

I lördags var vi ner och fiskade mellan 8,30-12,00, och fick ett gäng för små fiskar som glatt simmar, och endast 1 öring på 1,220 kg med oss hem. Tog inget kort av den, alla ni vet hur de ser ut. På söndag skulle vi också ner en stund och se om vi kunde lura någon större fisk. Men när vi klev upp och tittade på termometern -6 och kände vilken vind det var, iskall nordlig, då kunde vi glömma fisket. Benny hade nog klarat vara nere några timmar, men det finns inte nog med handvärmare för att jag ska kunna hålla mina händer varma. De fryser ihop och blir som stela pinnar och hur lätt är det att fiska då, + att det gör ont. 

Det har blivit mycket flugbindning denna helg, några veckor till så har vi dubbelkrokslagret för nästa år helt färdigt. Vi binder för nästa år även på krokstorlek 12.

Det är fars dag nästa helg, ni som har en far som har allting och säger att han inget behöver, men gillar att fiska, kan jag föreslå våra fina askar med flugor, eller köp ett presentkort, går bra att beställa genom oss.

Återkommer med rapport nästa måndag.

Ha en riktigt trevlig vecka vad än ni gör

Bästa fiskehälsningar

Benny & Margareta



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar